DAFC-Slovenia
Spored Rebelde


Dobrodošli na forumu Dulce Angel Fan Club Slovenia.
 
KazaloPortalIščiRegistriraj sePrijava

Share
 

 Spored Rebelde

Go down 
AvtorSporočilo
Gost
GostSpored Rebelde Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Spored Rebelde   Spored Rebelde EmptyPon Jun 15, 2009 1:42 pm

Spored Rebelde Dul8


Tukaj bo objavljen spored Rebelde, kaj se bo zgodilo kdaj,...komentarji niso zaželjeni v tej temi.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostSpored Rebelde Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Spored Rebelde   Spored Rebelde EmptyPon Jun 15, 2009 8:11 pm

16.6.2009 ob 19:10
Giovanni je prepričan, da bi Agustina rada spala z njim. Zato se opogumi in naredi prvi korak, vendar naleti na neprijetno presenečenje. Diego noče povedati očetu, kakšno službo je našel. Zato Leon naroči Javierju, naj se pozanima, kjer bo po novem delal Diego. Celina prizna Vico in Pilar, da je mogoče noseča. Dekleti se zato odpravita v lekarno po test nosečnosti, kjer ju preseneti Pascual. Tomas jima prav tako sledi in je potem prepričan, da je noseča Pilar. Celina je na koncu z živci, ker ne ve, ali je noseča.

17.6.2009 ob 19:10

Miguel se prebudi iz kome, vendar se ne spomni nikogar, razen Diega. Mia je obupana, vendar mu ne upa povedati, kdo je, da mu ne bi s tem še bolj škodovala. Alma od zasebnega detektiva izve, da se Marina nahaja v hotelu v Mexicu, in se odloči, da jo bo poklicala. Tomas je na koncu z živci, ker sumi, da je Pilar noseča. Giovanni mu predlaga, naj si neha razbijati glavo in naj jo raje vpraša, ali je to res. Tudi Galia in Pascual sta prepričana, da je Pilar noseča, vendar ju ona pomiri in se zlaže, da je bila to le potegavščina. V šolo pridejo ljudje iz socialne službe z odločbo, da mora iti Jose Lujan z njimi.

18.6.2009 ob 19:10

Lujan je nesrečna, ker jo želi socialna služba odpeljati, zato je vedno bolj zajedljiva. Poleg tega jo Javier prepriča, da se vsem le smili. Lupita in Roberta skušata izvedeti, kaj jo muči, vendar jima noče povedati. Celina izve, da je noseča. Najprej pade v obup, vendar zbere pogum in se odloči, da bo otroka obdržala, če bo Max ob njej. Maxa naženejo iz šole, ne da bi lahko to komu povedal, zato pošlje Celini pismo, ki ga prestreže Sol. Vico, Pilar in Mia so prepričane, da se je ustrašil in zapustil Celino. Sol izve, da sta Pilar in Raquel nastopili v reklamni kampanji, in jo skoraj raznese od ljubosumja.

19.6.2009 ob 19:10

Sol pove Tomasu, da Pilar sodeluje v reklami za bikinke, Pilar pa reče, da jo je Tomas poljubil in tako med njima zaneti spor. Celina je obupana, ker se ji Sol zlaže, da jo je Max zapustil. Roberta zato organizira sestanek razreda in prosi vse sošolce, naj pomagajo Celini. Alma prizna Francu, da je poiskala Marino in morda s tem zanetila težave. Franca to razjezi, ker se boji, kako bo to vplivalo na Mio.

22.6.2009 ob 19:10
Miguel je vedno bolj obupan, ker se ničesar ne spomni. Zato prosi medicinsko sestro, naj nikogar ne spusti k njemu. Dijaki so razočarani, ker Miguelovo zdravljenje ne obrodi sadov. Dogovorijo se, da bodo zbrali fotografije za Miguela in mu stali ob strani. Zaradi njega se RBD celo odpovejo turneji. Sol izve, da je Celina noseča, in jo začne izsiljevati. Zahteva, naj dekleta poskrbijo, da bo na naslovnici revije kot model, sicer bo povedala Gandiji. Tomas je ljubosumen, ker Pilar pozira v bikiniju.

23.6.2009 ob 19:10
Učenci petega letnika so razočarani, ker jim ne dovolijo obiskati Miguela. Ta se slabo počuti in prijateljev noče videti. Mia ga vseeno obišče, a je razočarana, ko opazi, da se Miguel spominja le Sabrine. Marina, Mijina mama, obišče Franca. Ta se odloči, da bo hčerki povedal resnico, toda Marina noče govoriti z njo. Franco Miji vseeno pove, da je njena mama živa. Mia je zelo prizadeta, ker ji je lagal. Diego začne delati v glasbeni trgovini, toda Javier o tem takoj obvesti Leona Bustamanta, ki da trgovino zapreti, zato ostane Diego brez službe.

24.6.2009 ob 19:10

Sol de la Riva je jezna, ker se Alma še ni dogovorila z znamenitim agentom manekenk Du Dieuem. Ravnatelju Gandiji napiše pismo, v katerem mu pojasni, da je Celina noseča. Ko za to izve Roberta, pismo ukrade iz ravnateljeve pisarne. Gandia ji grozi, da jo bo izključil, zato Roberti pomaga Pilar. Lujan živi v sirotišnici pri gospe Riti. Teo in Roberta sta zelo vesela, ko jo najdeta. Madariaga jima svetuje, naj o tem molčita, dokler ne najdejo zakonite poti, kako pomagati Lujan. Mia je zelo jezna na očeta, ker ji je zamolčal resnico o mami.

25.6.2009 ob 19:10
Mia od očeta zahteva, naj ji pove vso resnico o mami. Franco ji zato prizna, da Marina noče govoriti z njo. Mia je obupana, saj misli, da je mama ne mara. Roberta je Miguelu povedala, da je njegov oče storil samomor, da bi mu tako prej obudila spomin. Peče jo vest, saj jo skrbi, da bo prijatelju zaradi svoje nepremišljenosti škodila. Miguel res razmišlja o njenih besedah in se začne spominjati preteklosti. Roberta in Diego ga peljeta na sprehod, pravzaprav ga kar ugrabita.

26.6.2009 ob 19:10
Mia bi rada na vsak način spoznala mamo, zato v časopisu objavi oglas, v katerem mamo nagovarja, naj se oglasi. Marina jo res pokliče in Mia se prestrašena in hkrati srečna odpravi na srečanje z njo. Diego se upira očetu, zato ga da on ugrabiti. Diego je nad njim ogorčen, saj vidi, da je oče zmožen čisto vsega. Leon pa mu ponudi dogovor. Miguel prosi Franca, naj se pogovori z zdravniki, da bi mu dovolili oditi iz bolnišnice. Franco ga pelje v šolo na obisk k sošolcem.
Nazaj na vrh Go down
 
Spored Rebelde
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
DAFC-Slovenia :: Ostalo :: Smetnjak [Papelera]-
Pojdi na: